Snart är det jul igen!

Hej alla fina!

Nu kommer ni kanske tycka att jag är tokig, men jag börjar redan komma i julstämning. Idag köpte jag pepparkakor och glögg som jag sitter och myser med nu. Jag har även börjat planera vad jag ska ge bort i julklapp så smått. Och så har jag börjat med årets julkort. Jag brukar rita egna roliga motiv som jag sedan skriver ut på fint papper. Det brukar faktiskt vara väldigt uppskattat. Jag antar att det ofta blir så med saker som känns personliga?

Apropå på det kom jag på en julklapp som jag ska ge min mamma. Hon håller på mycket med scrapbooking så hon ska faktiskt få bläckpatroner i fina färger. På så sätt kan hon själv skriva ut snygga bakgrunder till sina alster. Smart va? Är riktigt nöjd över att ha kommit på det. Hon kommer att bli så glad!

Själv vet jag inte riktigt vad jag önskar mig? Kanske lite ny inredning som jag kan förgylla min fina Uppsalaboning med :-)

Ha det fint så hörs vi snart igen <3

julkort

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *