Min bästa sparhemlighet!

Livet i Uppsala kan lätt bli dyrt, oavsett om man arbetar eller som jag är student. Att vara student är naturligtvis en utsatt tillvaro. Men trots att det finns många billiga festalternativ för studenter så är det ofta som det blir snabbnudlar den sista veckan i månaden.

Jag har dock en stor fördel gentemot mina andra vänner som också är studenter. Mina föräldrar valde nämligen att spara ihop pengar till mig från det att jag föddes. De satte in ett litet belopp på ett konto varje månad, och den dagen då jag fyllde 18 år hade beloppet vuxit sig ganska stort. Att ha de pengarna säkert på ett konto idag är en stor fördel. Och i och med att jag satt dem på den bank som har den högsta sparräntan så förräntar sig pengarna i en snabb takt. Att på detta sätt noggrant se över sina besparingar har gjort att jag varje år kan plocka ut en del pengar som jag kan använda till nöjen. Att öppna ett konto i de banker som jag sparar mina pengar i är dessutom väldigt enkelt. Du ansöker om medlemskap i tre enkla steg som sedan bekräftas med ett mejl. Om du har pengar som ligger hos en vanlig bank, öppna konto nu du också! Det lönar sig!

Många bäckar små...

Många bäckar små…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *