Kanske ny lägenhet?

Hej alla! Kikar in här mellan plugg och träning. Ska försöka läsa lite nu, sen ska jag iväg och springa med en kompis. Det är så härligt att ta löpturer nu när vägarna börjar bli lite bara igen och man slipper oroa sig för att halka och råka ut för benbrott..hehe

Jag har annars lite huvudbry och funderar på om jag ska leta på en ny liten lägenhet här i Uppsala.  Det är tal om att huset jag hyr i ska ombildas till bostadsrättsförening och jag känner mig osäker på hur det kommer att fungera för mig. Hittade dock massor med bra information om ombildningar på restate så nu är jag i alla fall lite klokare. Vi får helt enkelt se hur det blir!

Nähä, nu är det dags för lite plugg, sen väntar löpardojorna. Frida, hon jag ska springa med, är riktigt snabb så ni får önska mig lycka till :-)

löparskor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *